Films op tv

PERRY MASON-THE CASE OF THE LETHAL LESSON

Regie: Christian I. Nyby. Met Raymond Burr en Barbara Hale. SBS 6, 13.15-14.55 uur.

Speciaal voor televisie gemaakt moordmysterie waarin titelheld Perry Mason (Raymond Burr) het in de rechtszaal opneemt voor rechtenstudent Malansky (William R. Moses) die van moord op een medestudent wordt verdacht.

MONEY TRAIN

Regie: Joseph Ruben; VS, 1995. Met Woody Harrelson, Wesley Snipes en Jennifer Lopez. V8, 20.30-22.30 uur.

Woody Harrelson en Wesley Snipes doen hun gezamenlijke optreden in Ron Sheltons commercieel succesvolle basketbalkomedie 'White men can't jump' (1992) nog eens dunnetjes over, als twee New Yorkse adoptiebroers en agenten die om weinig overtuigende redenen een treinroof uitdokteren en elkaar beconcurreren wanneer de sensuele Grace (Jennifer Lopez) in beeld verschijnt.

SHATTERED HEARTS

Regie: James A. Contner; VS, 1998. Met Soctt Vickaryous en Katie Gratson. Net 5, 20.30-22.10 uur.

Speciaal voor televisie gemaakte bewerking van de roman 'Don't die my love' van Lurlene McDaniel, waarin twee verliefde leraren op een middelbare school (gespeeld door Katie Gratson en Scott Vickaryous) geconfronteerd worden met een ernstige, levensbedreigende ziekte. De tv-film staat ook bekend onder de de meer heroïsche titel 'A champion's fight'. Regisseur James A. Contner deed onder meer ervaring op bij de televisieserie 'Buffy, the vampire slayer'.

A VOW TO KILL

Regie: Harry Longstreet; VS, 1995. Met Richard Grieco, Julianne Phillips en Gordon Pinsent. BBC 1, 00.15-01.50 uur.

Zeer middelmatige televisiefilm met Julianne Phillips als rijkeluisdochter Rachel die zich na de dood van haar echtgenoot laat lijmen door de plotseling opduikende fotograaf Eric (Richard Grieco). Terwijl de kijker onmiddellijk bespeurt dat deze Eric iets in zijn schild voert, trouwt Rachel met hem, en inderdaad, in een mum van tijd valt het masker en nemen de chantage-perikelen hun aanvang.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden