E-mail van Hans Holtrop (lid Levensstroomgemeente) aan Philippe Van der Sande, partij-ideoloog Vlaams Belang

Verzonden woensdag 29 september 2006, 7.22 uur. Onderwerp: Filip DeWinter uitgenodigd voor medio november 2006.

Goedemorgen Philippe,

Donderdagavond 28 september '06 hebben wij elkaar de hand geschud in horeca etablissement Picco Bello, Antwerpen Linkeroever, August Vermeylenlaan. Filip Dewinter heeft jou in zijn verkiezingstoespraak geduid als zijn huisfilosoof. Een groot compliment, gezien jouw publiekelijke bekendmaking tijdens je toespraak, dat je christen bent en daarom het Vlaams Belang steunt. Je kreeg een enorm applaus van het publiek, toen je zei, dat je christen was. Voordien hebben mijn vrouw Nel en onze dochter Kiki en ik, kort gesproken met Filip Dewinter en zijn vrouw. Zij stelden het erg op prijs, dat we vanuit Nederland, Voorburg voor deze verkiezingsavond naar Antwerpen waren gekomen. Zonder dat wij het wisten, was er ook een cameraploeg van Nova (uit Nederland) aanwezig.

Wij hebben Filip DeWinter het septembernummer van het magazine van de Levensstroomgemeente in Leiderdorp gegeven, met het verzoek aanwezig te zijn bij de officiele opening van het nieuwe gebouw van de Levensstroomgemeente, medio november 2006.

Beste Philippe, ook aan jou hebben we dat magazine gegeven, met dezelfde uitnodiging.

Vanaf 1999 zijn wij aangesloten bij de Levensstroomgemeente. Wij hebben deze gemeente leren kennen als een zeer militante, christelijke groepering, met een sterke dadingsdrang. Kenmerken, die ik terugvind in het Vlaams Belang.

Zeer opmerkelijk was de reactie van Filip DeWinter op onze uitnodiging aanwezig te zijn bij de officiele opening van het nieuwe gebouw !

Hij vroeg onmiddellijk of deze gemeente achter Israel stond ! Op ons bevestigend antwoord, toonde hij en zijn vrouw grote belangstelling. Graag vraag ik aan jou, Philippe, na afloop van de komende tien dagen periode van grote inspanning naar de Vlaamse gemeentelijke en provinciale verkiezingen op zondag 8 oktober, aan Filip DeWinter en zijn vrouw te vragen, of ze samen met jou agendatechnisch tijd en gelegenheid hebben aanwezig te zijn bij de officiele opening van het nieuwe gebouw van de Levensstroomgemeente in Leiderdorp op 17, 18 en 19 november 2006 (zie www.Levensstroom.nl).

Zo ja, dan ontvangen jullie van de Levensstroomgemeente een officiele uitnodiging. Ik weet, dat jullie in Vlaanderen allerlei groeperingen anders organiseren, dan in Nederland. In Nederland wordt meestal gestart vanuit beginselen en wordt daarvandaan een organisatie gebouwd. In Vlaanderen wordt een organisatie opgebouwd, waar velen zich bij kunnen ansluiten, en al gaande de weg wordt meer en meer verduidelijkt waar zo'n organisatie voor staat. o ook met het Vlaams Belang, dat ooit

opgericht is in het belang van een gezonde, sterke, veilige, leefbare Vlaamse samenleving. Al gaande de weg werd het steeds duidelijker, dat het Vlaams Belang de christelijke waarden n normen als de hoogste waarden vasthield. Tevens staat het Vlaams Belang voor 100% ahter Israel, vandaar de sterke banden met de 22.000 Joden in Antwerpen.

Het Vlaams Belang is een zeer militante groepering, die zegt wat er gedacht wordt door de Vlamingen, en die doet wat ze zegt. Een zeer betrouwbare politieke groepering in Vlaanderen, Belgie, Europa. Eigenlijk de enige betrouwbare politieke groepering in Europa. De peilingen geven aan, dat het Vlaams Belang, gecombineerd met de politieke groepering Vlott van Hugo Coveliers één dezer dagen toegroeit naar veertig procent van de stemmen in Vlaanderen. Bij de andere politieke groeperingen in Belgie breekt nu al het angstzweet uit. Vooral bij de Linkse Kerk, die al jaren leugentjes gebruikt. Het Vlaams Belang vindt het heerlijk volkomen politiek incorrect te zijn en zich aldus te uiten.

De andere politieke partijen hebben zich sinds lang verenigd in het "Cordon Sanitaire", om het Vlaams Belang onderuit te schoffelen.

Helaas voor die partijen is de groeikracht van de gezonde, leefbare partij Vlaams Belang dermate groot, dat het "Cordon Sanitaire" verworden is tot een zeer ondemocratisch: "CORDON INSANITAIRE", dat schade en afbreuk doet aan de Vlaamse democratie, waar nog steeds de Vrije Meningsuiting het hoogste te verdedigen goed is.

De leugenaars van de socialistische en "groene" partijen worden hopelijk zondag 8 oktober 2006 verschrikkelijk afgestraft. Zo mogelijk herhaalt zich dat in Nederland tijdens de verkiezingen op woensdag 22 november 2006, zodat we verlost worden van de huichelachtige politiek correcte prietpraat van de stiefkinderen van Walter Ulbricht en de zijnen.

Beste Philippe, graag verneem ik van je.

Met vriendelijke groet,

Shalom,

Hans Holtrop,

Voorburg,

Lid Levensstroomgemeente

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden