diepgids10vrijdag

I Love Trouble

Belinda van de Graaf

Regie: Charles Shyer; VS, 1994. Met Nick Nolte, Julia Roberts en Robert Loggia. Net 5, 20.30-22.55 uur.

Romantische komedie met Julia Roberts en Nick Nolte als een ruziënd en flirtend journalistenpaar in Chicago. Helaas valt aan de bijtende ‘romkom’ die als voorbeeld diende - Howard Hawks’ 'His Girl Friday' - niet te tippen.

Kill Bill Vol 2

Regie: Quentin Tarantino; VS, 2004. Met Uma Thurman en David Carradine. RTL 5, 22.00-00.25 uur.

In het tweede deel van Tarantino’s ’rape revenge’ avontuur gaat de queeste van The Bride (Uma Thurman) voort. Alles draait om de confrontatie met Bill, gewetenloos makelaar in huurmoordenaars, mooi vertolkt door David Carradine.

Deep Rising

Regie: Stephen Sommers; VS, 1998. Met Treat Williams, Famke Janssen en Anthony Heald. Net 5, 22.55-01.00 uur.

Op het luxe passagiersschip Argonautica krijgen de opvarenden het zwaar te verduren. Gemuteerde zeemonsters dringen het schip binnen, om binnen afzienbare tijd alle levenssappen op te zuigen.

Het Zwijgen

Regie: André van der Hout en Adri Schrover. Met Vincent Croiset, Rosa Reuten en Susan Visser. Nederland 2, 23.55-01.35 uur.

Experimenteel moordmysterie op de Drentse hei, waarin een Drents moordlied - gezongen door De Kift - de hoofdrol speelt, naast Vincent Croiset die als de stadse Victor Dreisen in Drente op onderzoek gaat.

Addams Family Values

Regie: Barry Sonnenfeld; VS, 1993. Met Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd en Joan Cusack. Veronica, 01.25-02.50 uur.

In het smakelijke vervolg op de zwarte komedie 'The Addams Family’ (1991) krijgt de anarchistische familie van moeder Angelica Huston en vader Raul Julia een baby die door broer en zus geen hartelijk welkom wordt geheten. Nanny Joan Cusack stuurt de kinderen prompt op zomerkamp.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden