De nieuwe tijd van Aquarius

’Het Aquariustijdperk’ in trance, opgetekend door profetes Marjan Rouw „uit de mond van Ramses”, haar begeleider van gene zijde, die 700 v Christus hogepriester was:

„Men zegt wel eens dat Moeder Aarde moe is. De reactie van Ramses hierop is, dat de aarde is voorbestemd om nog miljoenen jaren te bestaan. Ieder mens kan daaraan zijn steentje bijdragen door positieve gedachten naar de aarde te sturen. Deze werken veel sterker dan men vermoedt. Zorgen hebben over het voortbestaan van de aarde werkt negatief. Zo bevordert de mens eerder een crisis dan dat hij deze tegenhoudt.

In de verre toekomst zullen mensen minder behoefte krijgen aan voedsel om in leven te blijven. Het maag-darmkanaal van het menselijk lichaam zal enigszins van structuur veranderen. Dat proces is al heel primair in gang gezet, echter nog niet zuiver waarneembaar voor de medici onder de mensen.

De aarde is een grote vuurbal, waarop de mensen leven. Onder de aardkorst zit enorm veel beweging. Het is een natuurlijk verschijnsel dat de aarde zich zo nu en dan ontlaadt. De gevolgen daarvan zijn de natuurrampen. In deze tijd zal de aarde zich regelmatig ontladen omdat er een nieuw tijdperk, het Aquariustijdperk, voor de deur staat, waarin aardse rust zal overheersen. Ook de klimaatverandering op aarde speelt in die aankondiging een rol. Moeder Aarde heeft dus haast zich op te schonen, vandaar het hoge tempo van veranderingen.

Het Aquariustijdperk is een astrologisch nieuwe tijd en zal zich kenmerken door rust en broederschap. Echter, er zal op aarde nooit complete vrede heersen. Op het moment dat er op aarde vrede heerst zal er geen evolutie meer zijn en heeft zij geen reden meer van bestaan. Evolutie gaat gepaard met verdriet en pijn. Deze gaat niet via de zachte vredesweg, maar via de harde leerschool. Toch heeft ieder mens er wel degelijk zelf voor gekozen om zijn evolutie op aarde te doen plaatsvinden.

Zoals gezegd gaat de evolutie van Moeder Aarde heel snel, maar ook de individuele mens zet momenteel tempo achter zijn evolutie. Dat is de reden van veel onrust en veel vragen, waarop een antwoord zal moeten worden gevonden. Begeleiders en gidsen van Gene Zijde kunnen de mens helpen om antwoorden op vragen te krijgen, want ook zij hebben ooit met hetzelfde bijltje op aarde gehakt. Zij willen graag hun ervaringen aan mensen meedelen in de vorm van een boodschap, bijvoorbeeld via een medium.”

Bron: M. Rouw, Hemelse wetenswaardigheden.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden