De Beckhams trotseren alle roddels

David en Victoria Beckham – ook wel bekend als Becks en Posh – zijn zwanger. Ergens komende zomer moet het vierde kind van het Britse glamourkoppel geboren worden.

Frank Kools

Het is op zich geen grote verrassing dat de 35-jarige voetbal-legende en zijn één jaar oudere vrouw, die ooit wereldberoemd werd als Posh Spice in de popgroep Spice Girls, hun gezin uitbreiden. De Beckhams hadden al geregeld publiekelijk verteld graag een groter gezin te willen. Victoria droomde na drie zoons, Brooklyn (11), Romeo (7) en Cruz (5) hardop van een dochter.

De Britse tabloids speculeren al lang dat dat vierde kind er nog niet was omdat Victoria, die nu werkt aan een carrière als mode-ontwerpster, te graatmager is. Artsen zouden haar gewaarschuwd hebben dat haar totaal vetvrije dieet van gestoomde vis en groenten, zoals sugarsnaps, wortelen en spinazie, niet bevorderlijk was voor de vruchtbaarheid.

Maar nu Posh dus wél zwanger is, sloegen de roddelbladen meteen aan het rekenen. Nummer vier moet rond de tijd verwekt zijn dat Beckham groot in het nieuws was wegens vermeend overspel. Het weekblad In Touch liet afgelopen najaar Irma Nici (’een tienduizend dollar per nacht prostituee’) aan het woord, die claimde ’vijf keer geslapen te hebben met ’s wereld beroemdste voetballer’. Beckham zou aan haar verteld te hebben dat hij zijn Posh te mager vindt. „Hij vond haar lichaam vroeger aantrekkelijker.”

Er wordt al jaren geroddeld dat David Beckham, die in 1999 met Posh trouwde, geregeld op excursie gaat buiten het huwelijkbed. In 2004 vertelde zijn toenmalige Nederlands-Spaanse assistente Rebecca Loos over een affaire. Beckham ontkende het verhaal van Loos alleen, maar Nici’s beweringen liet hij niet zomaar passeren.

De profvoetballer, die verbonden is aan de club Los Angeles Galaxy, sleepte onlangs het weekblad en Nici voor de rechter en eist liefst 25 miljoen dollar schadevergoeding. „Ik heb Nici nooit ontmoet”, verklaart de voormalige international van het Britse voetbalteam in een verklaring voor de rechter.

In Touch krabbelt voorlopig nog niet terug. Het zou Nici's verhaal niet alleen hebben gecontroleerd, maar bracht meteen daarna ook met verhalen over andere vermeende buitenechtelijke escapades van Becks naar buiten. Een lingerieverkoopster uit Los Angeles werd genoemd, en een vrouw wier kinderen op dezelfde peperdure privéschool zitten als de zijne.

Heeft het overspelverhaal Posh en Becks weer zo dicht bij elkaar gebracht dat er nu een kindje aan komt? Feit is wel dat Victoria Beckham in het komende nummer van de Britse Vogue toegeeft in therapie te zijn geweest, onder andere om een uitweg voor haar ’boosheid’ te vinden en die in ’energie’ om te kunnen zetten. Posh erkent dat haar huwelijk stormachtige periodes heeft gekend door alle verhalen over haar mans overspel. Maar ze zegt: „Ik vertrouw hem volkomen.”

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden