Beroepingswerk

NED.HERV.KERK Beroepen: te Wilnis W. C. Meeuse te Sint Annaland; te Waddinxveen-Z J. J. Verhaar te Houten; te Westerhaar R. ten Napel te 's-Gravendeel; te Leerdam B. Metselaar te Meppel; te Voorthuizen (toez.) P.J. den Admirant zendingspred. in Chili; te Buren A.G.M. Lodewijk te Aduard-Den Ham-Fransum en aangenomen; te Avezaath H.C. Rikkert kand. te Alphen a.d. Rijn en aangenomen; door gen. synode tot geest. verz. Kon. Landmacht J. Knoop te Nieuwerkerk (Duiveland) en aangenomen.

Benoemd: door GZB als docent O.T. in Chili G. Vreugdenhil kand. te Oegstgeest en aangenomen. Aangenomen: naar Hoofddorp (SoW) B.G. Hinderink te Rhoon; naar Wateringen H.J. Franzen te Mijnsheerenland; naar Hagestein E. de Mots kand. te Putten, die bedankte voor Bruchem e.o, Oude Pekela (b.w.) en Stavenisse. Bedankt: voor Maassluis C.H. Bax te Ede; voor 't Harde J. te Ermelo.

GEREF. KERKEN Beroepen: door classis Amsterdam als ziekenhuispred. D. J. van den Berg kand. aldaar en aangenomen; te Noordwijk B.J.G. Roolvink te Joure; door de classis 's-Gravenhage als miss. pred. A. H. van Oudenallen te Woubrugge en aangenomen; te Kampen D.J. Lagerweij en E. Braam te Ede; Aangenomen: naar Veenendaal K.F. Visser te Zeewolde; naar Leens-Kruisweg E.S.A. van Buuren te Nes-Wierum;

GEREF. KERKEN VRIJG. Beroepen: te Hengelo (O) K. van den Geest te Amsterdam-C. Aangenomen: naar Alphen aan den Rijn K. de Vries te Ridderkerk, die bedankte voor Amersfoort-N, Drachten-Z.O, Hardenberg-O; naar Almere-O. S.S. Braaksma te Beverwijk- Krommenie;

NED. GEREF. KERKEN Beroepen te Eindhoven, te Ermelo-Harderwijk-Putten, te Krommenie en te Lelystad (in comb. Chr. Geref. Kerk) C.T. de Groot te Steenwijk.

CHR. GEREF. KERKEN Beroepen: te Purmerend C. de Jong kand. te Apeldoorn; te Rotterdam-Kralingen K. Visser te Werkendam.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden