Beroepingswerk

NED. HERV. KERK Beroepen te Vreeswijk (Nieuwegein) J. H.Schrijver te Woerden; te Garmerwolde-Thesinge (SoW) S. Ypma, kand. te Groningen; te Ridderkerk (wijkgem. 3) J. P. Nap te Barnveld; te Zetten en Andelst J. W. van Estrik te Moerkapelle; te Piershil W. Bos, kand. te 's-Gravenhage;

Aangenomen naar Arnemuiden J. P. J. Voets te Nieuwer Ter Aa die bedankte voor 't Harde en voor Krimpen aan den IJssel (buitengew. wijkgem.) (toez.); naar Bergentheim G. Muilwijk te Wanneperveen-Belt-Schutsloot; naar Rhenen (toez.) M. Snaterse te Beesd; Bedankt voor Hollandscheveld (buitengew. wijkgem.) G. D. Kamphuis te Apeldoorn (buitengew. wijkgem.) voor Wageningen P. Vermeer te Huizen; voor Scheveningen T. A. Eijsenga te Dordrecht; voor Twijzelerheide J. Mulderij te Eethen en Drongelen; voor IJsselmuiden-Grafhorst G. D. Kamphuis te Apeldoorn (bw);

GEREF. KERKEN Beroepbaar G. H. Offringa, Karpersteeg 18, Kampen;

GEREF. KERKEN VRIJGEM. Bedankt voor Axel en voor Hoogezand-Sappemeer (wijk zuid) G. Zomer te 't Harde;

NED. GEREF. KERKEN Bedankt voor Enschede-Noord J. J. van Es te Urk;

CHR. GEREF. KERKEN Beroepen te Schiedam A. G. Boogaard te Oud-Vossemeer; Bedankt voor Sassenheim M. P. Hofland te Woerden; voor Middelburg H. C. Mijnders te Zwolle; voor Soest R. van Beek te Veenendaal (Pniëlkerk)

GEREF. GEMEENTEN Beroepen: te Leerdam en te Rotterdam-Alexanderpolder J. Karels te Oudemirdum; te Dirksland J. J. van Eckeveld te Zeist; te Terneuzen W. Harinck te Kapelle-Biezelinge; Bedankt voor Haarlem J. Karels te Oudemirdum; voor Rotterdam-Centrum P. Melis te Nieuw Beijerland.

REMONSTR. BROEDERSCHAP Beroepen te Amersfoort als zendingspredikant te Irian Jaya A. Ipenburg, proponent aldaar, die dit ber. heeft aangenomen en reeds is uitgezonden.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden