Alle facetten van het showbizzleven

Helemaal vergeten dat zanger Arno Kolenbrander vorig jaar getrouwd is met zijn Daniëlle, nadat zijn eerste huwelijk met Cindy na vijf maanden alweer werd ontbonden. De tijd vliegt, maar gelukkig heeft familieblad Story alle belangwekkende feiten van 2000 vastgelegd op glanzend papier van duurzame kwaliteit. De hoofdstukken behandelen alle belangrijke facetten van het leven -dus ook van het showbizzleven. Geboorte, huwelijk, scheiding en dood. Lekker overzichtelijk.

Eerst maar eens de liefdesbaby's. Zoals Noa, dochter van Linda de Mol en vriend Sander. Die waren we natuurlijk nog niet vergeten. En Alec ook niet, de zoon van Daphne Deckers en Richard Krajicek. Daphne schreef er meteen maar een boek over: 'De geboorte van een moeder'. Maar wie had onthouden dat zanger Guus Meeuwis vader is geworden? En is iedereen op de hoogte van het feit dat Martijn Krabbé (zelf ooit de liefdesbaby van) na een DNA-test toch wel degelijk de vader bleek te zijn van zoon Bickel? Nu wel, in ieder geval.

Qua trouwen waren de voetballers dit jaar lekker op dreef. Ruud Gullit huwde de 'beeldschone' Estelle Cruijff (het nichtje van) en Patrick Kluivert stapte na acht soms moeilijke jaren in het huwelijksbootje met Angela van Hulten. Frank de Boer trouwde in 'druilerig' Monnickendam met Helen van Haren. Linda Wagenmakers was bang na het songfestival door te breken en trouwde daarom vlak voor ze naar Stockholm vertrok in alle rust nog snel even met Greg Kromosoeto. En natuurlijk hadden we ook nog de niet rechtsgeldige, maar daardoor niet minder ontroerende bruiloft van Paul de Leeuw met zijn Stephan Nugter in Venetië.

Tja, en van huwelijken komen scheidingen, zegt de ijzeren showbizzwet. En zo was het na zeventien jaar huwelijk over en uit tussen Ron en Yvonne Brandsteder, liep het 'modelhuwelijk' van ex-tv-presentatrice Manon Thomas en zanger Forrest op de klippen, gingen zangeres Anita Meijer en Frank Schmitt uit elkaar en 'zag de 26 jaar jongere partner van André van Duin, Eelco, het niet meer zitten'. 'Het was een druk jaar voor de rechtbanken die alle scheidingen van de sterren moesten uitspreken', concludeert Story monter.

En dan is hét huwelijk van het jaar ook alweer voorbij. Nee, Annette Sekrève en Bernhard jr. zijn nog steeds heel gelukkig op hun woonboot in de Amstel. Hét huwelijk was natuurlijk dat van Coby -JA! IK WIL EEN MILJONAIR!- Bos en Stefan Kerkhofs, de rijke Belg met het duistere liefdesleven. De 'blonde boerendochter' is inmiddels weer teruggekeerd naar Lunteren.

In het speciale hoofdstuk 'Het koninklijke jaar' is het natuurlijk Máxima wat de klok slaat. Dit onderwerp leent zich echter niet zozeer voor terugblikken (we kunnen de foto's wel dromen), maar voor vooruitkijken. Dat doet Story niet, maar concurrent Privé gelukkig wel. 'Het jaar van de waarheid' kopt het blad op de cover. Ook Privé heeft zich er nu, zij het met grote tegenzin, bij neergelegd dat het voorlopig niet komt van een huwelijk. Eerst moet de trouwpartij van prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst netjes afgewerkt worden. Maar, weet Privé, 'wat de liefde betreft, staat niets een huwelijk in de weg'.

Het bewijs daarvoor vinden we dan in Party, dat ook eindelijk z'n Máxima-primeur heeft weten binnen te slepen. Foto's waarop we, als we héél goed kijken, het stel in het halfduister kunnen zien zoenen. En dat hadden we nog niet eerder gezien, meldt het blad er voor alle duidelijkheid maar even bij. 'Het gebeurde allemaal in Argentinië waar Alex en zijn Máxima onlangs oud en nieuw hebben gevierd'.

En dan, na vier pagina's zoenen, zit Alex opeens in een bootje te vissen met Máxima's vader, Jorge Zorreguieta. Zou het een beetje gezellig zijn geweest?

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden