Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Zes spelers moeten weg bij ADO Den Haag

Home

(Novum) - Degradant ADO Den Haag zal de contracten van zes spelers aan het eind van dit seizoen niet verlengen. Onder anderen Said Bakkati, Michael Mols en Stijn Vreven nemen afscheid.

Mols gaf eerder al aan dat hij zijn carrière aan het einde van het seizoen wilde beëindigen. Mols begon zijn voetbalcarrière in 1991 bij Cambuur. Verder kwam hij onder meer uit voor FC Twente, FC Utrecht en Glasgow Rangers. Vreven had ook laten weten zijn loopbaan niet bij ADO te willen voortzetten.

De van Tottenham Hotspur overgekomen Goran Bunjevcevic, de Fin Paulus Roiha en doelman Sergio Sanchez moeten ADO ook verlaten. Daarnaast keren de gehuurde spelers Konstantinos Loumpoutis en Mark de Vries terug naar hun oude clubs FC Twente en Leicester City.

ADO Den Haag degradeerde afgelopen weekeinde uit de Eredivisie nadat de ploeg met 2-0 van Roda JC had verloren. De club uit de Hofstad staat met nog twee wedstrijden te gaan op een onoverbrugbare achterstand van negen punten op RKC Waalwijk, dat voorlaatste staat.

Deel dit artikel