Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

VS ontkennen het bestaan van zeemeerminnen

Home

Redactie

Archieffoto © afp

Er is geen bewijs dat zeemeerminnen echt bestaan. Dat heeft de National Ocean Service, een wetenschappelijk instituut van de Amerikaanse overheid, verklaard nadat een tv-show bij het publiek voor verwarring had gezorgd.

Een aantal kijkers heeft het programma 'Mermaids: The body found' op Animal Planet  verward met een documentaire.

'Wat als er een kern van waarheid zit in de oude verhalen over zeemeerminnen', staat op de website van het programma. 'Animal Planet brengt kijkers naar een plaats waar de legende echt bestaat. De film mengt waargebeurde zaken en vreemde fenomenen met het verhaal van twee wetenschappers die de resten van een wezen uit zee hebben gevonden dat nooit is geïdentificeerd.'

De National Ocean Service heeft de verklaring vorige week op haar educatieve website, Ocean Facts, geplaatst. 'De verklaring is geschreven op basis van algemene bronnen omdat we zelf geen wetenschappelijk zeemeerminprogramma hebben', zei een woordvoerder tegen de BBC.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie