Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Vervolg voor 'De brief voor de koning'

Home

(Novum) - De verfilming van het boek 'De brief voor de koning' van Tonke Dragt krijgt een vervolg. Dat heeft producent Eyeworks woensdag bekendgemaakt. Eyeworks en medeproducent Armada hebben een overeenkomst bereikt met uitgeverij Leopold om het vervolgboek 'Geheimen van het wilde woud' te verfilmen.

'De brief voor de koning', geregisseerd door Pieter Verhoeff, draait al zes weken met succes in de Nederlandse bioscopen. De film werd in de eerste twee weken door ruim honderdduizend bioscoopgangers bezocht, wat een Gouden Film-trofee opleverde.

'De brief voor de koning', met Yannick van de Velde in de hoofdrol, vertelt het verhaal van schildknaap Tiuri die op de avond voordat hij tot ridder wordt geslagen om hulp wordt gevraagd. Hij moet een brief bezorgen en onderweg beleeft hij allerlei spannende avonturen. In 'Geheimen van het wilde woud' staat Tiuri opnieuw in het middelpunt als hij samen met zijn vriend Piak op zoek gaat naar de verdwenen ridder Ristridin.

Wanneer 'Geheimen van het wilde woud' in première gaat, is nog niet bekend.

Deel dit artikel