Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Vervolg op Farmville krijgt '3D-graphics'

Home

Thomas van der Kolk

Het origineel van Farmville © EPA

Spelletjesmaker Zynga heeft vandaag Farmville 2 aangekondigd. Het vervolg op het immens populaire Facebook-spelletje krijgt meer gedetailleerde animaties en '3D-graphics', waardoor het speelveld door de gebruiker kan worden geroteerd.

Zynga maakte dat bekend op een persevenement in haar thuisbasis San Francisco, schrijft de BBC. Wanneer het spel verkrijgbaar zal zijn, is nog niet duidelijk.

Sociale elementen
Het spel zal volgens de makers meer sociale elementen bevatten, en gebruikers kunnen meer zelf maken. Gebruiksvoorwerpen uit het vorige deel kunnen niet worden overgezet. Op die manier hoopt Zynga dat spelers meer spulletjes online zullen kopen, om het spelverloop te bespoedigen.

In Farmville moet de speler een boerderij runnen door gewassen en dieren te verzorgen. Farmville was lange tijd het populairste spelletje op Facebook, maar werd begin dit jaar ingehaald door Cityville, eveneens van Zynga. In maart 2010 speelden maarliefst 82 miljoen gebruikers Farmville minstens één keer per maand. Nog altijd is Farmville de grootste inkomstenbron van Zynga.

Hoewel steeds meer Facebook-gebruikers overstappen op mobiele versies van het sociale netwerk, heeft Zynga voor zover bekend geen plannen om Farmville 2 als losse app beschikbaar te gaan stellen.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie