Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Vakbond over overnamenieuws NedCar: 'Een fantastisch bericht!'

Home

Redactie

Minister Verhagen bij NedCar © anp

Bestuurder Henk van Rees van FNV Bondgenoten, de grootste vakbond bij NedCar, reageerde woensdagochtend opgetogen over het principe-akkoord tussen Mitsubishi en VDL. 'Een fantastisch bericht! Dat betekent dat er een reuzenstap is gezet in het overeind houden van NedCar en de werkgelegenheid van 1500 mensen', zei hij.

'Dit is een van de grote puzzelstukken die nog gelegd moesten worden', ging hij verder. 'De zekerheid dat het kroonjuweel van de Nederlandse maakindustrie overeind blijft, neemt nu met grote stappen toe!'

Woensdag praten de vakbonden het personeel bij over het maandag in principe overeengekomen sociaal convenant met VDL. Daarna volgen de schriftelijke stemmingen. 'Donderdag wordt dan opnieuw een reuzenstap gezet als bekend wordt wat de uitslag van de stemmingen is', voorspelt Van Rees. Vlak voordat het personeel de poort verlaat om op vakantie te gaan, spreekt Van Rees de werknemers toe om de uitslag van de stemming bekend te maken.

Lees verder na de advertentie

'Dit is een van de grote puzzelstukken die nog gelegd moesten worden', ging hij verder. 'De zekerheid dat het kroonjuweel van de Nederlandse maakindustrie overeind blijft, neemt nu met grote stappen toe!'

Woensdag praten de vakbonden het personeel bij over het maandag in principe overeengekomen sociaal convenant met VDL. Daarna volgen de schriftelijke stemmingen. 'Donderdag wordt dan opnieuw een reuzenstap gezet als bekend wordt wat de uitslag van de stemmingen is', voorspelt Van Rees. Vlak voordat het personeel de poort verlaat om op vakantie te gaan, spreekt Van Rees de werknemers toe om de uitslag van de stemming bekend te maken.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie