Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Utrechtse broekenwinkel strikt Levi's voor speciaal T-shirt

Home

Jos de Groot

© afp

Je familiebedrijf 180 jaar oud zien worden, dat is weinigen gegund. De Rode Winkel in Utrecht, spijkerbroekenzaak van het eerste uur, maakt het mee.

Pauline, Wouter en Daan Broekman - what's in a name - vormen de zesde generatie Broekmannen sinds de oprichting van het bedrijf in 1837 en hebben nu de leiding.

Lees verder na de advertentie

Het feestje vierde De Rode Winkel ongeveer een maand geleden met een gigantische uitbreiding van het pand aan de Lange Elisabethstraat. Maar op de achtergrond bereidde het bedrijf een verrassing voor.

Al 60 jaar zijn het Utrechtse familiebedrijf en de Amerikaanse multinational trouwe partners

Mede-eigenaar Pauline sprak in Milaan met James Curleigh, de CEO van spijkerbroekengigant Levi's, om de nieuwe plannen van De Rode Winkel te presenteren. Al 60 jaar zijn het Utrechtse familiebedrijf en de Amerikaanse multinational trouwe partners. Die plannen maakten indruk.

Zoveel indruk, dat Curleigh vroeg of hij een wens in vervulling kon laten gaan. Daarvoor had Broekman wel een idee: een Utrechts Levi's T-shirt, dat zou toch wat zijn.

En zo geschiedde. Vanaf één minuut over vijf vanmiddag - een verwijzing naar de beroemde 501 jeans van Levi's - kunnen liefhebbers en trotse Utrechters terecht bij De Rode Winkel voor een uniek T-shirt.

Het bekende Amerikaanse merkteken op de borst is niet rood, maar rood-wit - naar het wapen van Utrecht. Het is de eerste keer ooit dat Levi's concessies doet in het eigen logo. Erboven prijkt in plaats van de merkletters de naam van de stad.

Wie het shirt wil hebben, moet snel zijn. Er zijn 2000 stuks beschikbaar, in een witte en een zwarte variant. Op is op.


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel

Al 60 jaar zijn het Utrechtse familiebedrijf en de Amerikaanse multinational trouwe partners