Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Tv

Home

ACTUALITEITEN

PRAATSHOWS

Felderhof ontmoet Tijdens zijn recente verblijf in Israël, heeft premier Balkenende ruim tijd vrijgemaakt om meerdere gesprekken te voeren met Rik Felderhof. Jan Peter Balkenende voelde van kinds af aan al een bijzondere band met Israël. En die betrokkenheid is in de loop der jaren alleen maar sterker geworden, hoewel de minister-president het niet altijd eens is met de politieke koers van dat land.

De gesprekken hebben vooral een persoonlijk karakter, al worden er ook politieke zaken aangesneden. Zoals het aanmoedigen van een chauvinistischer gevoel in Nederland. Ondanks de vermeende staat van verwarring waarin het Nederlandse volk zich heet te bevinden, blijft de premier een onvervalste positivo: ,,Er zit veel positieve kracht in de samenleving.'' (21.00 uur, Nederland 1).

Pulse Michael Buble is te gast in de studio: deze hedendaagse, Canadese 'crooner' sluit aan in het rijtje van Robbie Williams en Jamie Cullum met de populaire swing-muziek. Verder: Willie Smits heeft meer jaren in de jungle doorgebracht dan in zijn geboorteland. Hij heeft honderden orang-oetans van de dood gered, groot gebracht en opnieuw uitgezet. Smits vertelt zijn levensverhaal en over de dagelijkse doodsbedreigingen waar hij mee te maken krijgt (21.30 uur, RTL 4).

Barend & Van Dorp hebben voetballer André Ooijer te gast. De PSV'er is niet geselecteerd voor Oranje, dat het morgen opneemt tegen Roemenië (22.50 uur, RTL 4).

AMUSEMENT

Theater van het Sentiment gaat terug naar 29 januari 1988. 'U kunt NU bellen', zei Henny Huisman in de finale van de Soundmixshow. Een miljoen kijkers pakten de telefoon en dus lag meteen het Nederlands telefoonverkeer plat. Henny is te gast en blikt terug op die chaotische avond. Ook Benny Jolink is te gast, wegens het nieuwe begin van 'Normaal' in 1988 (17.35 uur, Nederland 1).

Deel dit artikel