Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Thiago Motta kan spelen tegen Engeland

Home

© epa

De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli kan zondag in de kwartfinale van het EK tegen Engeland gewoon over middenvelder Thiago Motta beschikken. Motta had last van een hamstring, maar volgens Prandelli heeft de middenvelder van Paris Saint-Germain zaterdag voluit met de groep meegetraind.

Of hij ook daadwerkelijk speelt, maakt Prandelli pas een uur voor de wedstrijd bekend. Zeker is dat verdediger Giorgio Chiellini niet speelt. Hij liep in de laatste groepswedstrijd tegen Ierland een hamstringblessure op.

De Engelse bondscoach Roy Hodgson heeft een volledig fitte spelersgroep tot zijn beschikking. Waar beide trainers meer mee zullen zitten is het grote aantal spelers dat bij een gele kaart de halve finale mist. Bij Engeland zijn dat er vijf, onder wie aanvoerder Steven Gerrard en Ashley Cole. Bij Italië staan zelfs negen spelers op scherp. Zo kunnen bijvoorbeeld Daniele de Rossi en Mario Balotelli zich niet veel veroorloven in de kwartfinale.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie