Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

SPEELSE SHELL-MANAGERS

Home

Zo'n veertig topmanagers van Shell staken gisteren de handen uit de mouwen om de speeltuin van de Dierense Speeltuinvereniging grondig op te knappen.

De zakenlieden deden dat in het kader van een bedrijfstraining. De leidinggevenden komen van tal van Shell-vestigingen in alle delen van de wereld. Onderdeel van hun meerdaagse training is het intensief samenwerken aan een voor managers ongebruikelijk project. Dergelijke vormen van teambuilding worden steeds populairder. Shell Nederland nam contact op met de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV) om een geschikt project te vinden.

De Dierense Speeltuinvereniging vroeg om vrijwilligers om de verouderde speeltuin op te knappen. De zakenlieden zullen de oude toestellen afbreken en het terrein opnieuw indelen.

De NOV constateert, zegt een woordvoerder, dat verzoeken om sociale trainingsprojecten steeds vaker voorkomen. Volgens de NOV willen vooral multinationale ondernemingen op deze manier iets aan hun uitstraling doen.

Deel dit artikel