Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Sandra Schuurhof wijst aanbod Playboy af

Home

Redactie

Sandra Schuurhof © anp

Sandra Schuurhof is door eenmalig hoofdredacteur van de Playboy, Rutger Castricum, gevraagd naakt te poseren voor het blad. De mooie royalty-expert heeft het aanbod afgewezen.

In haar column in Vrouw beschrijft Schuurhof deze week hoe ze voor de fotosessie benaderd werd door Castricum van PowNed. 'Ik krijg spontaan de slappe lach en zelfs de immer onbevreesde Rutger lijkt even uit het veld geslagen door mijn reactie. 'Het is een serieus aanbod hoor! En het decor van de fotosessie is Ibiza', merkt hij wat gepikeerd op. Nou dat verandert de zaak. Not!'

Schuurhof vindt dat ze het niet kan maken om als journaliste naakt voor de Playboy te poseren. 'Want ook al zegt half mannelijk Nederland dat-iet het blad louter leest vanwege de goede interviews, ik wil het risico niet nemen dat premier Rutte en een handjevol prinsen mij straks met heel ander ogen bekijken tijdens een kritisch vraaggesprek'.

Deel dit artikel