Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Rochelle met vader terug in Nederland

Home

DORDRECHT, SCHIPHOL - Rochelle Rikkers, het zusje van het meisje van Nulde en haar vader Martin Huisman zijn dit weekeinde aangekomen op Schiphol, begeleid door twee medewerkers van de jeugdbescherming in Dordrecht.

Het is de bedoeling dat Rochelle met haar vader tot rust komt na de gebeurtenissen de laatste tijd, aldus een woordvoerster van de jeugdbescherming, die op 19 december het voorlopige toezicht op het 3-jarige zusje van de vermoorde Rowena kreeg. Op 2 januari buigt de kinderrechter zich verder over de toekomst van Rochelle. De rechtbank wil dan beide ouders horen.

Rochelle en haar vader kwamen uit Alicante in Spanje. Huisman was begin deze week met medewerkers van het tv-programma 'Vermist' naar Spanje gereisd om Rochelle te zoeken.

Dinsdag werd de moeder van Rochelle en de vermoorde Rowena met haar vriend aangehouden in het Zuid-Spaanse Murcia. Rochelle was bij de aanhouding in goede gezondheid.

Wanda Rikkers (25) en haar 32-jarige vriend Mike worden gezien als belangrijkste verdachten van de moord op Rowena, het 4-jarige meisje uit Dordrecht van wie het stoffelijk overschot in augustus in delen werd teruggevonden. Het rompje spoelde aan bij Strand Nulde in Putten, het hoofd bij Hoek van Holland. Dankzij een bijzondere reconstructie van het hoofd kon haar identiteit worden vastgesteld.

Deel dit artikel