Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Republikeinen juichen al voor Trump

Home

redactie

Uitzinnige Trump-aanhangers voor het Witte Huis. © REUTERS

Hij is nog niet officieel president, maar Donald Trump wordt nu al door meerdere mensen gefeliciteerd. "Ik denk dat Donald Trump een geweldige president gaat worden", vertolkte oud-burgemeester van New York Rudy Giuliani de gevoelens van veel Amerikanen.

Paul Ryan, Republikeins kopstuk en voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden die zich lange tijd afzijdig hield van Trumps campagne: "Dit zou een heel goede nacht voor Amerika kunnen zijn."

Hillary Clinton liet tijdens de nacht al weten dat ze iedereen dankbaar was, 'wat er straks ook gebeurt'. Er zijn geruchten dat ze inmiddels haar verliezerstoespraak aan het schrijven is.

Ook Geert Wilders bleek midden in de nacht wakker. "De mensen nemen hun land terug. Dat gaan wij ook doen!", liet hij via Twitter weten.

Luc van Hecke, CEO Amsterdam Gold: "Omdat Trump gaat winnen, zijn beleggers onzeker. Goud omhoog. Drukste nacht AmsterdamGold. Goud blijft stijgen!"

Deel dit artikel