Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

René Froger krijgt middenstip Kuip als souvenir

Home

BIJDRAGE: HANNY VAN DER HARST

Tot tweemaal toe, op 24 en 25 juni j.l., bracht hij, vanaf een podium op de middenstip, een afgeladen Rotterdamse Kuip dolenthousiast aan het meebrullen. Geen wonder dus dat zanger René Froger bijzonder goede herinneringen aan die optredens bewaart.

En bij een herinnering hoort een souvenir, een tastbaar aandenken. Het leek stadion Feijenoord daarom 'een leuke geste' die middenstip, die direct na de concerten uit het grasveld was gesneden, aan de zanger aan te bieden.

En voor wat hoort wat: het stadion ontvangt als tegengebaar het leren jack dat Froger tijdens zijn twee concerten droeg. Het is de bedoeling dat het ingelijst aan de muur van de stdionsbrasserie komt te hangen.

Vandaag om 11 uur is het zover, dan worden de cadeaus uitgeruild. De pers is van harte uitgenodigd erbij te zijn, want this is the moment! ronkt algemeen directeur G. J. H. van der Vegt. Blijft de vraag of Froger die middenstip bij hem thuis ook ingelijst aan de muur zal hangen.

Deel dit artikel