Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Reactie na bomaanslagen Boston: 'Vermoord alle moslims'

Home

redactie internet

Erik Rush © Fox News

Hoewel het nog allerminst bekend is wie er achter de bomaanslagen in Boston zit, roept de rechtse Amerikaanse islamofoob Erik Rush om alle moslims te doden.

Rush, die vaak te gast is bij Fox News, zegt zeker te weten dat moslims, en Soediërs in het bijzonder, iets te maken hebben met de aanslagen van gisteren. In een tweet schreef hij: "Laten we meer Saoediërs binnenlaten zonder ze te screenen! Kom op!", refererend aan het grote aantal Saoedische vliegtuigkapers bij de aanslagen van 11 september 2001.

Een Twitteraar antwoordde verbijsterd op de tweet van Rush: "Geef je moslims nu al de schuld?", waarop Rush schreef: "Ja, ze zijn kwaadaardig. Laten we ze allemaal vermoorden."

De moslimhater Rush beweert dat zijn tweet 'sarcistisch' bedoeld was. Hij heeft inmiddels de tweet verwijderd van zijn Twitterpagina.
De opmerkingen van Rush schoten meer Amerikanen in het verkeerde keelgat. Een persoon tweette: "Ik hoop niet dat mensen op de 'moslims-hebben-het-gedaan-tour' gaan. Wees geen idioot, ken eerst je feiten." Een ander reageerde: "...Als mens en inwoner van Boston voel ik walging".

Toch kon Rush het niet laten om opnieuw te reageren op alle kritiek. "Het is grappig om te zien dat alle islamapologeten in de bres springen voor de diegenen die hen in een handomdraai zouden vernietigen", schreef hij.

Lees verder na de advertentie

Deel dit artikel