Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Rabobank in online krediet

Home

De bank De Lage Landen stapt in het online verstrekken van leningen. De dochteronderneming van de Rabobank wil marktleider worden en kredietverleners als Lenen.nl, Becam en Frisia van de troon stoten. „Wij willen de Michelin-ster zijn in deze markt”, aldus een woordvoerder van De Lage Landen gisteren. Binnen twee tot drie jaar wil De Lage Landen marktleider zijn.

De Lage Landen biedt onder het motto ’eerlijk en verantwoord’ leningen aan voor nieuwe dakkapellen, garages of andere persoonlijke zaken van minimaal 5.000 tot maximaal 50.000 euro. Het product van De Lage Landen, Freo genaamd, kenmerkt zich volgens de woordvoerder door ’volstrekte openheid’. „Wij zullen niets aansmeren.”

Jaarlijks wordt er in Nederland voor 25 miljard euro geleend voor roodstaan, creditcardbetalingen, doorlopende kredieten of persoonlijke leningen. De Lage Landen hoopt met Freo 25 procent van deze markt te veroveren.

Op de website van de bank kan de consument direct zien wat hij kan lenen. „Je hoeft de deur niet uit om een lening te regelen. Alles kan vanachter de pc geregeld worden” .

Deel dit artikel