Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Prins Friso houdt baan als bestuurder bij Telenet

Home

Prins Friso. © ANP

Prins Friso blijft bestuurder bij het Belgische telecombedrijf Telenet. Aan zijn mandaat wil het bedrijf vooralsnog niets veranderen. Dat blijkt uit het onlangs gepubliceerde jaarverslag van de onderneming.

'De raad van bestuur is er zich van bewust dat de heer Friso van Oranje-Nassau vermoedelijk voor langere tijd de vergaderingen niet zal kunnen bijwonen', aldus de tekst in het jaarverslag. 'Gezien de huidige omstandigheden' kiest de raad van bestuur er echter voor niets te veranderen.

Op 17 februari raakte de prins bedolven onder een lawine in het Oostenrijkse Lech. Friso liep door het ski-ongeval ernstige hersenbeschadiging op en komt mogelijk nooit meer bij bewustzijn. Hij werd begin maart vervoerd naar een Londens ziekenhuis.

Friso, die sinds 2004 onafhankelijk bestuurder is bij Telenet, ontving voor zijn bestuurswerk vorig jaar 47.500 euro, zo is ook te lezen in het jaarverslag.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie