Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Politie ontruimt winkelcentrum vlakbij olympisch terrein

Home

Redactie

Premier Cameron (midden) in het olympisch park, vandaag. © reuters

De politie in Londen heeft een winkelcentrum vlak bij het olympisch terrein ontruimd. Honderden mensen moesten het gebouw verlaten, maar de reden voor de evacuatie is nog niet duidelijk.

De winkelaars mochten na een paar minuten weer naar binnen. Het winkelcentrum is het grootste van Europa.

De veiligheid is de belangrijkste zorg van de Britse regering bij de Spelen, die morgen officieel van start gaan, zei premier Cameron vandaag. 'Ik denk dat wij ons zo goed mogelijk hebben voorbereid, ik denk dat wij zeer goede veiligheidsplannen hebben', meende hij.

Cameron reageerde op uitlatingen van Mitt Romney, vrijwel zeker de Republikeinse kandidaat bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november. Die is in Londen en zei 'verontrustende' verhalen over de veiligheid te hebben gehoord. Cameron spreekt later op de dag met Romney.

Meer dan 40.000 burgers en militairen staan gereed om de veiligheid van de deelnemers en toeschouwers te garanderen. De regering heeft duizenden extra militairen moeten oproepen, toen het particuliere beveiligingsbedrijf G4S niet in staat bleek de beloofde 10.000 mensen te leveren.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie