Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Poetin bekrachtigt toetreding tot WTO

Home

Redactie

Vladimir Poetin. © AFP

President Vladimir Poetin heeft vandaag de wet ondertekend die Ruslands toetreding tot de Wereldhandelsorganisatie (WTO) bekrachtigt. De ondertekening komt na 18 jaren van soms bittere onderhandelingen over het lidmaatschap.

De maatregel maakt Rusland het 156e lid van de WTO. Het lidmaatschap wordt niet overal met gejuich ontvangen, want middelgrote bedrijven in het land vrezen uit de markt te worden gedrukt, nu importproducten goedkoper worden door verlaging van de douanetarieven.

Economen hebben lang aangevoerd dat het lidmaatschap van Rusland hard nodig is. Sinds de toetreding van China in 2001 was Rusland nog de enige grote economie die zich niet had aangesloten bij de Wereldhandelsorganisatie. De overheid hoopt dat de toetreding de economische groei zal stimuleren.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie