Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Podcast: Hoe kijkt programmamaker Fons de Poel terug op zijn katholieke jeugd?

Home

Stijn Fens en Christian van der Heijden

Fons de Poel © ANP Kippa
Podcast

In de podcast De Roomse Loper praten Trouw-redacteur Stijn Fens en Vaticaankenner Christian van der Heijden u om de twee weken bij over de stand van zaken in de katholieke wereld.

In deze tweede van vier zomerspecials leggen Stijn Fens en Christian van der Heijden tv-maker Fons de Poel langs de katholieke meetlat.

Lees verder na de advertentie

Wanneer bezocht hij voor het laatst een katholieke kerk en hoe kijkt hij terug op zijn katholieke jeugd? Ook leest De Poel de aloude Geloofsbelijdenis voor en geeft antwoord op de vraag wat hij hier nog van gelooft.

Fons de Poel (1955), werkte als verslaggever bij het dagblad De Gelderlander en ging in 1982 bij KRO’s Brandpunt werken onder eindredacteur Ad Langebent. Later werd hij presentator en eindredacteur van deze rubriek. Toen Brandpunt opging in Netwerk was hij daar eindredacteur en presentator. Verder maakte hij programma’s als ‘Het gevoel van De Poel’, ‘Fons bij de buren’ en ‘Het gevoel van de Vierdaagse’. 

Beluister hieronder de nieuwe aflevering van De Roomse Loper.

U kunt zich op onze pagina op SoundCloud abonneren op de podcast en de app downloaden waarmee u de podcast direct op uw telefoon kunt beluisteren. Ook is de podcast te vinden op iTunes en kunt u De Roomse Loper volgen op Twitter.

Heeft u de vorige aflevering van De Roomse Loper al beluisterd? Dat kan hier.

Stijn Fens & Christian van der Heijden © Maartje Geels

Deel dit artikel