Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Podcast: Deed de bisschop er goed aan de Roze viering te verbieden?

Home

Stijn Fens en Christian van der Heijden

Stijn Fens & Christian van der Heijden © Maartje Geels
Podcast

In de podcast De Roomse Loper praten Trouw-redacteur Stijn Fens en Vaticaankenner Christian van der Heijden u om de twee weken bij over de stand van zaken in de katholieke wereld.

In de derde aflevering aandacht voor de beslissing van bisschop Gerard de Korte om toch geen toestemming te geven voor een Roze viering in de Sint-Janskathedraal. Natuurlijk kijken de heren vooruit naar het bezoek van ons koningspaar aan paus Franciscus komende donderdag. Hoeveel tijd heeft de bisschop van Rome eigenlijk voor Willem- Alexander en Máxima ingeruimd? Tenslotte recenseren ze de Netflix-serie The Keepers over een nooit opgeloste moord op een non in de VS en het verband met het gruwelijke misbruik van een priester op een katholieke meisjesschool.

Lees verder na de advertentie

Beluister hieronder de derde aflevering van De Roomse Loper.

U kunt zich op onze pagina op SoundCloud abonneren op de podcast en de app downloaden waarmee u de podcast direct op uw telefoon kunt beluisteren. Ook is de podcast te vinden op iTunes en kunt u De Roomse Loper volgen op Twitter.

Heeft u de vorige aflevering van De Roomse Loper al beluisterd? Dat kan hier.

Deel dit artikel