Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

personalia

Home

Paul de Krom
Oud-staatssecretaris Paul de Krom is benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van de Hogeschool Utrecht. Op 21 mei zal De Krom, in het vorige kabinet onder Rutte staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, het voorzitterschap van Maarten Rook overnemen. De Krom wordt benoemd voor een termijn van vier jaar. "Een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst van jonge mensen", aldus De Krom over zijn benoeming.

Tijs van den Brink
Na ruim tien jaar als vaste presentator stopt Tijs van den Brink bij het NOS-radioprogramma 'Met het Oog op Morgen'. Het presenteren gaat niet langer samen met zijn werk voor de EO, maakte de NOS gisteren bekend. Van den Brink vertrekt met 'pijn in zijn hart', liet hij weten. "De veranderingen in de programmering op Radio 1 hebben voor mij tot gevolg dat het zeer lastig is geworden om mijn werk bij de EO, de NOS en mijn gezin te combineren." Over een opvolger is nog niets bekend.

Prinses Beatrix
Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zet prinses Beatrix op 14 maart in het zonnetje. Het conservatorium biedt haar de voorstelling 'Royaal Talent voor Prinses Beatrix' aan. Met deze voorstelling wil het conservatorium prinses Beatrix bedanken voor haar inzet op het gebied van de kunst, vooral voor muziek en dans. De voorstelling wordt uitgevoerd door de leerlingen van de School voor Jong Talent en bevat naast muziek en dans ook beeldende kunst.

Esther Scherpenisse
Esther Scherpenisse heeft de Paul Harland-prijs gewonnen bij de oudste Nederlandse verhalenwedstrijd voor sciencefiction, fantasy en horror. Scherpenisse won de schrijfwedstrijd, waar een bedrag van 1000 euro aan verbonden is, met haar verhaal 'Ter Ziele'. De prijs, vernoemd naar de in 2003 overleden auteur Paul Harland, wordt sinds 1976 uitgereikt.


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel