Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Oud-PVV'er Van Bemmel schrijft boek over PVV

Home

Redactie

Jhim van Bemmel toen hij nog Kamerlid was voor de PVV. © ANP

Oud-PVV-Kamerlid Jhim van Bemmel schrijft een boek over de interne gang van zaken bij de partij die hij recent verliet. 'Althans over hoe dat bij mij is binnengekomen', vertelde hij vandaag.

Een uitgever heeft hij nog niet, maar hij denkt dat het niet zo'n probleem zal zijn om er een te vinden. Hij hoopt het boek in september of oktober te laten verschijnen, maar gaat er niet van uit dat het nog voor de verkiezingen zal zijn. Dat is ook niet zijn streven.

Hij wil in het boek onder meer verklaren waarom leider Geert Wilders de stekker uit het Catshuisoverleg trok en hoe zijn selectie van kandidaten werkt. Hij belooft ook 'mooie anekdotes'. Ook gaat Van Bhemmel aan zelfreflectie doen. Hij is bezig met een zoektocht naar hoe het ook met hemzelf allemaal zo heeft kunnen lopen.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie