Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Oud-Ajacied Aborah naar FC Den Bosch

Home

(Novum) - Stanley Aborah speelt komend seizoen voor FC Den Bosch. De aanvallende middenvelder, die eerder bij Ajax onder contract stond, tekende donderdag een tweejarige verbintenis bij de Bossche voetbalclub die ingaat op 1 juli. De overgang wordt definitief als het resultaat van de medische keuring positief is.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn van FC Den Bosch ziet veel mogelijkheden in Aborah. "Stanley is een creatieve, zeer technische speler. Wij verwachten dat hij als nummer 10 samen met diepe spits Frank Demouge een prima aanvallend koppel gaat vormen."

De 19-jarige Aborah, geboren in Ghana en met een Belgisch paspoort in zijn bezit, speelde twee seizoenen geleden al eens voor FC Den Bosch. Gehuurd van Ajax kwam hij toen tot 21 wedstrijden voor de club.

De Ghanees doorliep de jeugdopleiding van Ajax. In het seizoen 2004/2005 speelde hij vijf wedstrijden voor de Amsterdamse club. Afgelopen seizoen voetbalde Aborah in de Belgische tweede klasse, waar hij met FCV Dender kampioen werd.

Deel dit artikel