Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Opnieuw Vlaamse TMF-Award nominatie voor Borsato

Home

(Novum) - Marco Borsato is opnieuw genomineerd voor een TMF-Award in Belgie. De zanger is genomineerd in de categorie 'Beste zanger internationaal'. Andere genomineerden in deze categorie zijn Chris Martin, zanger van Coldplay, Robbie Williams en Justin Timberlake. Marco is 'erg trots' op deze nominatie. "Dat is natuurlijk geen kinderachtige selectie", schrijft hij op zijn website. "Ik ben er stiekem toch wel erg trots op dat ik daar tussen mag staan."

Borsato sleepte de prijs vorig jaar in de wacht. "Vorig jaar mocht ik voor het eerst een TMF-Award in België in ontvangst nemen dus deze nominatie vind ik een grote eer", vertelt Marco.

Zangeres Anouk sleept drie nomniaties in de wacht bij onze Zuiderburen. Zij is genomineerd in de categorieen ‘Beste zangeres internationaal’, ‘Beste album internationaal’ en ‘Beste video internationaal’ voor de clip van haar hit ‘Girl’. Ook Dj Tiesto, Kane en Within Temptation zijn genomineerd voor een Vlaamse TMF-Award.

De uitreiking van deze Awards vindt plaats op 1 oktober in het Sportpaleis in Antwerpen. Een groot aantal nationale en internationale artiesten treden op deze avond, onder wie de Sugababes, Kane, Anouk en Clouseau.

De 38-jarige zanger stond in mei van dit jaar dertien keer in een uitverkocht Sportpaleis met zijn show 'Symphonica'. "Ik koester de herinneringen die ik aan deze fantastische periode heb, maar aan de andere kant zijn álle avonden in het Sportpaleis altijd memorabel", schrijft Borsato.

Deel dit artikel