Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Ook narcoticadienst VS betrokken bij seksschandaal Colombia

Home

Redactie

Hotel Caribe in Cartagena, Colombia, waar Amerikaanse officials vorige maand ruzie kregen met Colombiaanse prostituees. © afp

Ook agenten van de Amerikaanse narcoticadienst DEA hebben zich vorige maand in Colombia mogelijk schuldig gemaakt aan wangedrag, voorafgaand aan het bezoek van president Obama aan een topbijeenkomst in Cartagena. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie gisteren bekendgemaakt.

Er wordt onderzoek verricht naar het gedrag van ten minste twee DEA-medewerkers. In dezelfde zaak loopt een onderzoek naar twaalf militairen en evenveel agenten van de geheime dienst, van wie er tot nu toe acht zijn ontslagen. Een aantal van hen is geschorst.

Voorafgaand aan het bezoek van Obama aan de Top van de Amerika's ontstond in een hotel in Cartagena grote consternatie toen een meningsverschil rees tussen een prostituee en een medewerker van de geheime dienst. Inzet van de ruzie was naar verluidt de hoogte van het honorarium voor de activiteiten van de prostituee.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie