Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Onderzoek mysterieuze dood Natalie Wood op dood spoor

Home

ANP/ Redactie

Het jacht waar Wood van af zou zijn gegleden. © AP

Het heropende onderzoek naar de mysterieuze dood van actrice Natalie Wood in november 1981 heeft nog geen nieuw bewijs opgeleverd. Het lijkt erop dat sprake was van een ongeval en niet van een misdrijf. Dat meldde The Los Angeles Times vandaag op basis van politiebronnen.

Twee maanden geleden begon de politie een nieuw onderzoek naar de omstandigheden rond de dood van Wood. Twee inspecteurs werden op de zaak gezet.

Wood werd beroemd door rollen in Hollywoodklassiekers als West SideStory en Rebel Without a Cause. De actrice overleed door verdrinking tijdens een boottocht in de omgeving van het eiland Santa Catalina, nabij Los Angeles. De acteur Christopher Walken en tv-acteur Robert Wagner, met wie Wood destijds was getrouwd, waren ook aan boord van het schip.

Wood was 43 jaar oud toen ze stierf. Haar stoffelijk overschot werd vlakbij het jacht, de Splendour, aangetroffen. De boot was eigendom van het echtpaar. De drie zouden ruzie hebben gemaakt op de avond van 29 november 1981, toen Wood overleed. Onderzoek wees uit dat Wood waarschijnlijk is uitgegleden en in het water geraakt.

Trouw.nl is vernieuwd. Vanaf nu is onbeperkte toegang tot Trouw.nl alleen voor (proef)abonnees.


Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.

Deel dit artikel

Advertentie