Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Oerlemans verkoopt sporttak Eyeworks

Home

ANP/Redactie

© ANP

Reinout Oerlemans verkoopt Eyeworks Sport, de sporttak van zijn mediabedrijf, aan CMI Holding. Deze bedrijvencombinatie in Hilversum maakte vandaag eveneens bekend het statistiekbureau Infostrada Sports en Unicem Media over te nemen. Samen met Sport2Media zullen deze vier bedrijven de Infostrada Sports Group vormen.

Eyeworks Sport maakt voor RTL 7 programma's als Voetbal International, VI Oranje en de samenvattingen in de Jupiler League. Het bedrijf werkt ook voor abonneezender Sport 1 en produceert voor SBS programma's rond het Nederlands elftal.

Alle medewerkers van Eyeworks Sport gaan over naar het nieuw te vormen bedrijf. Infostrada Sports Group gaat innovatieve concepten voor zenders, uitgeverijen en sportrechtenhouders ontwikkelen. Het nieuwe bedrijf wil onder meer inspelen op de trend dat steeds meer mensen sportwedstrijden op televisie bekijken met een tablet of laptop op schoot voor statistieken over sporters, teams, toernooien en competities.

Trouw.nl is vernieuwd. Vanaf nu is onbeperkte toegang tot Trouw.nl alleen voor (proef)abonnees.


Wilt u dit artikel verder lezen?

Maak vrijblijvend een profiel aan en krijg gratis 2 maanden toegang.

Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kun je vinden in je inbox.
Ben je de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Ongeldig e-mailadres

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees onze privacy statement.

Deel dit artikel

Advertentie