Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Nederlands country-tijdschrift houdt op te bestaan

Home

(Novum) - Het muziektijdschrift Country Gazette houdt op te bestaan. Op 1 mei, precies 35 jaar na de oprichting, verschijnt het laatste nummer. Dat schrijft entertainmentvakblad Entertainment Business, het voormalige Muziek en Beeld.

De oprichters van het blad, Janny en Hans van Dam, menen dat de opkomst van het internet hun tijdschrift overbodig heeft gemaakt. In de laatste twee nummers van het blad zal worden verwezen naar websites die gelijkwaardige informatie bieden.

Janny en Hans zullen hun country-roots ook in de toekomst niet verloochenen. Onder de naam Stichting Country Gazette gaan ze zich bezighouden met het archiveren van door de jaren heen vergaard countrymateriaal, waaronder binnen- en buitenlandse tijdschriften.


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

Door een profiel aan te maken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en geef je aan het privacy statement en het cookiebeleid te hebben gelezen.

Deel dit artikel