Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Nederland favoriet bij Junior Songfestival

Home

HILVERSUM (ANP) - Het ziet er goed uit voor de Nederlandse inzending van het Junior Eurovisiesongfestival, zaterdag 8 december. Lisa, Amy & Shelley blijken dit jaar de grote favoriet. Op veel internationale websites wordt het vrolijke liedje Adem In, Adem Uit getipt voor de overwinning.

In bijna alle internationale polls scoort de Nederlandse inzending bijzonder hoog, aldus de organiserende AVRO dinsdag.

Kim-Lian van der Meij en Sipke Jan Bousema presenteren de grote internationale finale van het Junior Eurovisiesongfestival op 8 december vanuit Ahoy Rotterdam. Frida Sandèn uit Zweden, Made In Greece uit Griekenland, 4 Kids uit Roemenië en Averik uit Armenië doen het ook goed in de polls.

Ook in Nederland zijn de drie zingende zusjes Lisa, Amy en Shelley, die eerder de nationale voorronde wonnen, een succes. Adem In, Adem Uit staat al weken op nummer 1 in de Kids Top 20. Lisa, Amy & Shelley laten idolen als Jan Smit, Enrique Iglesias en de Sugababes ver achter zich. In de toonaangevende hitlijst Top100 staat de single inmiddels drie weken genoteerd en stijgt nog steeds.

Deel dit artikel