Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Miami trekt stand in NBA-finale gelijk

Home

Dwyane Wade van Miami Heat en Derek Fisher van Oklahoma Thunder vechten om de bal. © afp

De basketballers van Miami Heat hebben de stand in de finale van de Amerikaanse competitie NBA weer gelijk getrokken. De ploeg versloeg in de tweede wedstrijd opponent Oklahoma City Thunder met 100-96.

LeBron James was met 32 punten op dreef voor de Heat. Dwayne Wade voegde er 24 punten aan toe. Chris Bosh, die terugkeerde in de basis, was goed voor 16 punten.

Kevin Durant maakte 32 punten voor de Thunder, maar dat was niet genoeg om zijn ploeg naar de tweede overwinning te leiden. In de eerste helft kwam hij ook niet verder dan 6 punten, maar herstelde zich daarna.

Miami Heat leidde halverwege met 55-43. De Thunder bracht het verschil in het laatste kwart terug tot twee punten, maar James besliste de wedstrijd met een paar vrije worpen in het voordeel van de formatie uit Miami.

James benutte gisteren al zijn vrije worpen. 'We hebben het goed gedaan', concludeerde hij na afloop. 'We hebben met elkaar vooral goed verdedigd. Het voelt ook goed om een uitwedstrijd te winnen.'

De derde wedstrijd van de finale staat zondag in Miami op het programma.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie