Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Massale jacht op 'gevaarlijkste man China'

Home

© china.org.cn

De politie in China maakt massaal jacht op een man die in de staatsmedia wordt afgeschilderd als de 'gevaarlijkste man van China'. Hij wordt verdacht van negen moorden. Zijn laatste slachtoffer was een politieagent. Hij zou zich schuilhouden op een berg bij de stad Chongqing in het zuidwesten van het land.

De 42-jarige Zhou Kehua heeft het gemunt op mensen die bij een bank geld hebben gehaald. Hij zou sinds 2004 voortvluchtig zijn. Vrijdag zou hij een vrouw hebben doodgeschoten die in de miljoenenstad Chongqing geld van de bank had gehaald. Twee anderen raakten gewond. Diezelfde dag schoot hij een agent dood.

Zhou weet al sinds 2004 uit handen van de politie te blijven. Hij zou toen in Chongqing een vrouw die 70.000 yuan (ongeveer 9000 euro) van de bank had gehaald, hebben doodgeschoten. Ook zou hij verantwoordelijk zijn voor dodelijke schietpartijen in Changsha, in het centrum van China, en de oostelijke stad Nanjing.

Justitie in Chongqing heeft een beloning van 500.000 yuan uitgeloofd voor de tip die tot de aanhouding van Zhou leidt.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie