Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Marco Borsato en Anouk winnaars TMF Awards

Home

AMSTERDAM (ANP) - Marco Borsato kan inmiddels een aparte kamer in zijn huis inrichten met alle gewonnen TMF Awards. De populaire zanger ging vrijdagavond opnieuw met drie Awards naar huis, voor beste mannelijke artiest, beste pop act en de 538 single award voor zijn nummer 1-hit Rood.

Zangeres Anouk won de prijs voor beste vrouwelijke artiest en beste rockact. De prijs voor beste video ging ook naar Anouk, voor het nummer Downhill, dat ze samen zong met haar man Postman.

De TMF Awards werden vrijdagavond voor de elfde keer uitgereikt in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De show opende met een groot spektakel met een Chinees mannenkoor, danseressen en onder meer de artiesten Partysquad en Jaqueline van Krezip.

Wessel van Diepen

De prijs voor beste band ging naar Kane. ,,Ik wil deze prijs opdragen aan Wessel van Diepen die vandaag voor het laatst de Top 40 presenteerde op Radio 538'', zei zanger Dinand Woesthoff.

Beste dance artiest is Tiësto. Ali B is de beste urban artiest en zijn neefje Yes-R won de prijs voor beste nieuwkomer. Ilse DeLange won de prijs voor beste album.

Deel dit artikel