Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Labyad twittert tijdens eerste training PSV: Ik lig nog in bed

Home

© anp

PSV is zondag zonder Zakaria Labyad begonnen aan de eerste training van het nieuwe seizoen. Coach Dick Advocaat verwelkomde op trainingscomplex De Herdgang de nieuwkomers Mathias Jörgensen, doelman Boy Waterman en Ruud Swinkels, maar kon niet beschikken over met in onmin met de Brabantse club verkerende Labyad.

De middenvelder wil transfervrij vertrekken naar het Portugese Sporting Portugal, maar de Eindhovenaren menen dat hij nog een rechtsgeldig contract heeft.

Labyad stuurde vrijdag een brief naar technisch manager Marcel Brands waarin hij nogmaals stelt dat de door PSV gelichte tweejarige optie in zijn overeenkomst niet rechtsgeldig is en dat hij daarom vanaf zondag transfervrij is. De speler liet zondag toen de eerste training van de Eindhovense Eredivisionist was begonnen, dan ook via Twitter weten dat hij nog in bed lag.

De EK-gangers en andere internationals ontbraken eveneens. Zij melden zich op een later tijdstip in Eindhoven. Dries Mertens, Tim Matavz en Marcelo waren daarom de grote publiekstrekkers op de druk bezochte training. Het seizoen voor PSV begint op 5 augustus wanneer de club met Ajax strijdt om de Johan Cruijff Schaal.

Lees verder na de advertentie
© epa

Deel dit artikel