Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Kerkleider krijgt 21 jaar voor verkrachten en martelen tiener

Home

Redactie

© THINKSTOCK

Een Australische jeugdkerkleider van 25, die een 14-jarig meisje drogeerde, verstikte, verkrachtte, met brandstof overgoot en in brand stak, is in Melbourne veroordeeld tot 21 jaar cel, met een minimum van 16 jaar.

Michael Tuano Hermogenes stopte het meisje eerst vol met alcohol, verstikte haar vervolgens met haar eigen panty's, verkrachtte haar en nam foto's terwijl ze naakt en bewusteloos was. Daarna verliet hij het huis van de tiener om lucifers te halen en stak het huis met het meisje nog binnen, in brand om zijn gruweldaden te verdoezelen.

Verminkt voor het leven

Het meisje overleefde de aanslag, maar haar lichaam is voor de helft blijvend verbrand. Haar rechtertenen moesten worden geamputeerd en ze verbleef bijna een heel jaar in het ziekenhuis. De gebeurtenis dateert van mei vorig jaar en vond plaats in het Australische Caroline Springs bij Melbourne.

'Het slachtoffer kan niet zelfstandig eten, douchen of naar het toilet gaan. Ze zal de rest van haar leven afzien en dagelijkse verzorging nodig hebben', zei de rechter.

Seksdemonen
Hermogenes vertelde de rechter dat hij het 'moeilijk had om zijn seksuele demonen te overwinnen' en bekende schuld. Hij werd veroordeeld en moet minstens 16 van de 21 jaar cel uitzitten, voordat hij vervroegd kan vrijkomen.

Deel dit artikel