Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Kamer stemt niet over nieuwe bijstandswet

Home

Paul de Krom © ANP

Een meerderheid in de Tweede Kamer wil de nieuwe bijstandswet controversieel verklaren. Dat betekent dat er niet meer over gestemd wordt en de wet in principe van de baan is.

De Kamer debatteerde vorige week nog 30 uur met staatssecretaris Paul de Krom (Sociale Zaken) over de Wet werken naar vermogen die regelingen voor de bijstand, sociale werkplaatsen en voor jonggehandicapten moest vervangen.

De PVV helpt de oppositiepartijen PvdA, SP, GroenLinks en ChristenUnie aan de meerderheid om het hele dossier nu controversieel te verklaren.

Vandaag werd duidelijk dat de Kamer waarschijnlijk ook niet zal besluiten over het deels onder water zetten van de Zeeuwse Hedwigepolder. Ook andere wetsvoorstellen en plannen sneuvelen mogelijk, zoals het verbod op een dubbele nationaliteit, de verhoging van de griffierechten, de dierenpolitie en de nationale politie.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie