Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Jordi Hoogstrate wil bij Emmen blijven

Home

(Novum) - Jordi Hoogstrate wil volgend seizoen nog een jaar uitkomen voor FC Emmen. Aan het einde van het seizoen besluit PSV of de huurling wordt teruggeroepen naar Eindhoven of dat hij nog een jaar bij de club uit de Gouden Gids Divisie mag blijven.

Hoogstrate herstelt momenteel van een zware knieblessure, die hij in juli op de training bij Emmen opliep. Volgens Emmen-woordvoerder Gerard Zomer duurt het herstel van Hoogstrate nog enkele maanden. PSV heeft volgens Zomer toegezegd pas een beslissing over de 22-jarige middenvelder te nemen als hij volledig is hersteld. "Als PSV besluit hem opnieuw te verhuren, dan zal dat aan Emmen zijn. Jordi wil hoe dan ook nog een jaar bij ons blijven. Hij woont hier in de buurt en wil volgend seizoen weer in vorm raken door regelmatig bij Emmen te spelen."

Hoogstrate verhuisde aan het eind van het seizoen 2002/03 van FC Groningen naar PSV. In Eindhoven raakte de middenvelder mentaal in de knoop door een vorm van faalangst. Hij speelde vanwege zijn psychische problemen maar vijf duels in de hoofdmacht van PSV. Begin dit seizoen werd Hoogstrate verhuurd aan Emmen, waar hij door zijn knieblessure eveneens weinig aan spelen toekwam.

Deel dit artikel