Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Irausquin blijft kanshebber Dutch Fashion Award

Home

(Novum) - Percy Irausquin blijft een van de kanshebbers op de Dutch Fashion Award. "Wij zijn geschokt door het verschrikkelijke nieuws. Wij dragen Percy diep in ons hart. Hij blijft genomineerd", laat de organisatie weten. Irausquin werd dood aangetroffen in zijn woning op de dag waarop de nominaties voor de modeprijs bekend werden gemaakt.

"Percy was een zeer groot talent", laat Angelique Westerhof, directeur en oprichtster van de Dutch Fashion Foundation, weten. "Wij betreuren het zeer dat wij zijn creatieve talenten en zijn invloed op de internationale mode nooit tot volledige bloei kunnen zien komen."

Behalve Irausquin maken ook Jeroen van Tuyl, Joline Jolink, Mada van Gaans, Francisco van Benthum, G+N en Monique van Heist kans op de Fashion Award, die bestaat uit een bedrag van 25 duizend euro.

De winnaar van de award wordt bekendgemaakt op 7 november. De locatie hiervoor is net als tijdens de eerste editie van vorig jaar de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Deel dit artikel