Internationals vinden vertrek Van Marwijk 'jammer'

home

Bart van Dooijeweert

Gregory van der Wiel. © anp

Direct nadat het nieuws dat Bert van Marwijk opstapt als bondscoach van Oranje bekend werd, reageerden enkele internationals op Twitter. De meesten vinden het jammer. Een oud-international begon direct te speculeren over zijn opvolging.

Gregory van der Wiel, onder Van Marwijk jarenlang de vaste rechtsback reageerde als eerste. Jammer om te horen dat v. Marwijk is gestopt als bondscoach, heb hele mooie en goede jaren met hem beleefd.. twitterde hij.

Adam Maher, die door Van Marwijk bij de selectie gehaald, maar vlak voor het EK buiten de boot viel, reageerde in vergelijkbare bewoordingen. Jammer, Bert Van Marwijk Stopt als Bondscoach!! En even later Heb door hem een kans gekregen, en leuke en mooie tijden meegemaakt

Kevin strootman maakte zijn debuut onder Van Marwijk, maar speelde op het EK geen minuut. Jammer dat de bondscoach stopt.. Toch blij dat ik onder van Marwijk de kans kreeg om uit te komen voor mijn land.

Demy de Zeeuw belandde na het WK in 2010 op een zijspoor onder Van Marwijk. Stevens, Rijkaard, Koeman, Gullit, Adriaanse, Rutten, Hiddink, Jol, van den Brom wie o wie #dtv #bondcoach #porspa en Ik zeg Adriaanse! #bondscoach twitterde hij.

Lees verder na de advertentie
Adam Maher (l) en Bert van Marwijk. © ANP
Kevin Strootman (l). © ap
Demy de Zeeuw. © Pro Shots

Trouw.nl is vernieuwd. Ter kennismaking mag u nu gratis onze artikelen lezen.

Deel dit artikel

Advertentie