Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

IJsspa

Home

Doe mij maar een 'Spa'tje' is in de Nederlandse horeca een overbekende uitdrukking. Ook als een ander merk water op tafel komt, maakt niemand zich daar druk om. Spa is in de beeldvorming gewoon mineraalwater. De merknaam is de soortnaam geworden. Van die unieke bekendheid maakt het in Nederland leidende mineraalwatermerk gebruik om ijs te introduceren. Spa brengt al jaren water met een vruchtensmaakje op de markt, dus de stap naar ijs is een kleine. IJsmaken is echter een vak apart en daarom is Spa in zee gegaan met de Belgische ijsmaker Arctic.

De ijsjes zijn een mengsel van mineraalwater en 20 procent vruchtensap en verder verrijkt met vitamine C. Volgens de fabrikant zijn de ijsjes daarom lekker en verantwoord. Verantwoord ook, omdat de ijsjes in een knijpverpakking zitten van slechts 70 ml, een stuk minder dan de gangbare exemplaren.

De ijsjes zijn sinds eind maart in de supermarkt verkrijgbaar in een doos van acht stuks met twee smaken: bosvruchten en sinaasappel/peer. De doos van 8 stuks kost euro2,49.

Deel dit artikel