Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Humberto Tan leent stem aan nieuwe Ice Age-film

Home

ANP

AMSTERDAM (ANP) - Televisiepresentator Humberto Tan leent zijn stem aan de Nederlandse versie van de animatiefilm Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. Hij spreekt de stem in van het nieuwe karakter Buck, een eenogige wezel die op dinosaurussen jaagt. Dat maakte filmstudio Warner Bros dinsdag bekend.

In de derde Ice Age-film keren vertrouwde stemmen terug uit eerdere Ice Age-films. Zo is Carlo Boszhard te horen als Sid de luiaard, Daphne Bunskoek als Ellie de mammoet, Tygo Gernandt als Eddie de buidelrat en Jack Wouterse als Manny de mammoet.

In Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs raakt Sid de luiaard in de problemen wanneer hij een paar dinosauruseieren heeft gevonden en zijn eigen gezinnetje sticht. Zijn vrienden proberen hem te redden en komen daarbij in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht. Daarbij stuitten ze op dinosaurussen en ontmoeten ze Buck. De nieuwe animatiefilm draait vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen.

Deel dit artikel