Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Hugo Chavez: drink vruchtensap, geen cola

Home

Hugo Chavez grijpt de hand van een meisje bij een bezoek, gisteren, aan een petrochemisch complex in de Venezolaanse staat Zulia. © epa

President Hugo Chavez van Venezuela heeft zijn landgenoten opgeroepen vruchtensap te drinken in plaats van frisdrank zoals Coca-Cola of Pepsi. Het drinken van druivensap van het merk Uvita, gefabriceerd door het overheidsbedrijf Corpozulia, is volgens Chavez goed voor het landsbelang.

Dat zei Chavez gisteren in een van zijn vermaarde televisietoespraken. Hij sprak onder meer over het opkrikken van de consumptie van in eigen land gefabriceerde goederen, waardoor Venezuela minder afhankelijk is van de import uit het buitenland. De meeste voedingsproducten komen van over de grens.

Chavez maakte gisteren ook reclame voor Venezolaanse wijn, wat enigszins op gespannen voet lijkt te staan met de strekking van zijn toespraken. Daarin roept hij de bevolking geregeld op gezond te eten, aan lichaamsbeweging te doen en alcohol en drugs te vermijden.Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden


Deel dit artikel

Advertentie