Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Hammerstein ziet af van aangifte tegen Nagel

Home

Advocaat Oscar Hammerstein © anp

De Amsterdamse advocaat Oscar Hammerstein doet bij nader inzien geen aangifte wegens laster tegen 50PLUS-senator Jan Nagel. Hammerstein is volgens zijn persbericht 'tot de vaststelling gekomen dat Nagel niet meer geheel compos mentis (bij zijn volle verstand, red.) is, althans dat duidelijk niet leek te zijn toen hij deze lasterlijke uitspraken deed'.

Nagel nam het afgelopen vrijdag in het tv-programma 'Vandaag de Dag' (WNL) op voor de politieke voorman van 50PLUS, Henk Krol, op wiens huizen de Stichting Vrienden van de Gay Krant beslag wil laten leggen. Hammerstein wil namens de stichting beslag laten leggen op Krols bezittingen.

Nagel zei in de uitzending dat Hammerstein geen recht van spreken heeft 'omdat hij in het verleden voor soortgelijke feiten is veroordeeld.'

Hammerstein zegt nooit te zijn veroordeeld, maar laat het daarbij zitten. Wel is hij van plan aangifte te doen tegen Krol wegens verduistering en oplichting.

Het Eerste Kamerlid zegt in een reactie op het persbericht: 'Typisch Hammerstein. Eerst iets beloven en dan niet nakomen. Hij wist ook wel dat zijn aangifte kansloos was.'


Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd. Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox.
Bent u de link kwijt? Vraag hier een nieuwe aan.

Wachtwoord is niet correct

tonen

Wachtwoord komt niet overeen

tonen

U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden

Deel dit artikel